version 2.15

25 August, 2016 Back to release

Hvad er nyt?

I forbindelse med opdatering af OneStore til version 2.15 har vi oplevet en ustabilitet omkring Ingenico terminal kommunikationen, og et par andre stabiliserings issues, som kræver en opdatering af app’en. Samtidigt er vi stolte af nu, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at til tilknytte flere shops til en MasterUser.

Flere shops på en masteruser

Efter en øget efterspørgsel, tilbyder vi nu vores kunder muligheden for at til tilknytte flere shops til en MasterUser, dette kan gøres i Web BackOffice under Shops.

Dette vil fremadrettet betyder en ændring af proceduren ved login på OneStore app’en, således vil login foregå som følgende:

  • MasterUser login
  • Vælg shop
  • Vælg Register på ønskede shop
  • Vælg bruger

Fix af terminal kommunikation og stabiliserings issues

Vi har oplevet nogle terminal kommunikations problemer, hvorfor vi har lavet et hotfix til vores OneStore app, der stabiliserer app’en og terminal kommunikationen. Det anbefales derfor at opdatere app’en når opdateringen ligger klar i AppStore. Vi forventer at dette hotfix bliver tilgængeligt i af starten i næste uge.

Reminder: Ny version – hvordan og hvornår skal du opdatere?

Vores anbefaling – Slå autoopdatering af OneStore app’en fra, så app’en ikke opdaterer mens du har kassen åben. Hvis der opdateres mens kassen er åben, kan det give differencer på EOD-rapporten når kassen lukkes om aftenen.

Hvis man ikke ønsker at App Store automatisk skal opdatere apps, så kan dette deaktiveres under iPad indstillinger -> iTunes & App Store og her deaktiveres Opdateringer under feltet ”Automatiske overførsler”.

OneStore-appen opdateres herefter manuelt via App Store, hvor man også kan se hvilke apps, og hvornår de er blevet opdateret, under fanebladet ”Opdateringer” i App Store.

Oplever man problemer i forbindelse med den nye opdatering, opfordrer vi som altid til at kontakte vores support på: support@wallmob.com

Let's get started: